Loading

BEST OF SCANDINAVIA IN 16 DAYS

Our  exclusive & remarkable 16-day roundtrip journey from Copenhagen will give you an extensive overview of scandinavian life and history by travelling through many parts of Denmark, Sweeden, Norway and their breathtaking sights. The only thing you have to do yourself is to book your preferred accommodation (for example on www.booking.comaccording to the itinerary and we'll take care about the rest. 

Itinerary

Day 1 - Copenhagen to Kalmar

  • 09:00 Pickup from your hotel in Copenhagen
  • 10:00 Stopover at Malmo (approx. 2 hours)
  • 13:00 Stopover at (approx. 1.5 hours)
  • 18:00 Arrival at your hotel in Kalmar

Day 2 - Kalmar to Stockholm

  • 09:00 Pickup from your hotel in Kalmmar
  • 12:00 Stopover at Soderkoping (approx. 2 hours)
  • 16:00 Arrival at your hotel in Stockholm

Day 3 - Stockholm

  • 09:00 Guided walking/driving tour through the top sights (approx. 7 hours)
  • 16:00 Drop off at your hotel

Day 4 - Stockholm to Mora

  • 09:00 Pickup from your hotel in Stockholm
  • 10:00 Stopover at Sigtuna (approx. 1 hour)
  • 13:30 Stopover at Falun (approx. 2.5 hours)
  • 17:00 Arrival at your hotel in Mora

Day 5 - Mora to Lillehammer

  • 09:00 Pickup from your hotel in Mora
  • 12:30 Stopover at Hamar (approx. 2.5 hours)
  • 16:00 Arrival at your hotel in Lillehammer

Day 6 - Lillehammer to Lom

  • 09:00 Pickup from your hotel in Lillehammer
  • 11:00 Stopover at Jotunheimen NP (approx. 5 hours)
  • 17:00 Drop off at your hotel in Lom

Day 7 - Lom to Molde

  • 09:00 Pickup from your hotel in Lom
  • 11:00 Stopover at Geiranger fjord (approx. 3 hours)
  • 17:00 Drop off at your hotel in Molde

Day 8 - Molde to Alesund

  • 09:00 Pickup from your hotel in Molde
  • 10:00 Scenic drive through Atlantic road (approx. 4 hours)
  • 16:00 Drop off at your hotel in Alesund

Day 9 - Alesund to Bergen

  • 08:00 Pickup from your hotel in Alesund
  • 10:30 Stopover at Stryn (approx. 1 hour)
  • 14:00 Stopover at Astruptunet (approx. 1 hour)
  • 19:00 Drop off at your hotel in Bergen

Day 10 - Bergen

  • 09:00 Guided walking/driving tour through the top sights (approx. 7 hours)
  • 16:00 Drop off at your hotel

Day 11 - Bergen to Stavanger

  • 08:00 Pickup from your hotel in Bergen
  • 13:30 Stopover at Pulpit Rock (approx. 4 hours)
  • 18:30 Drop off at your hotel in Stavanger

Day 12 - Stavanger to Oslo

  • 09:00 Pickup from your hotel in Stavanger
  • 12:30 Stopover at Kristiandsand (approx. 2 hours)
  • 18:30 Drop off at your hotel in Oslo

Day 13 - Oslo

  • 09:00 Guided walking/driving tour through the top sights (approx. 7 hours)
  • 16:00 Drop off at your hotel

Day 14 - Oslo to Copenhagen

  • 09:00 Pickup from your hotel in Oslo
  • 12:30 Stopover at Goteborg (approx. 2 hours)
  • 18:00 Drop off at your hotel in Copenhagen

Day 15 - Copenhagen

  • 09:00 Guided walking/driving tour through the top sights (approx. 7 hours)
  • 16:00 Drop off at your hotel

Day 16 - Day trip from Copenhagen

  • 09:00 Pickup from your hotel
  • Visiting Denmark's countryside
  • 16:00 Drop off at your hotel

 

Please Note

All the timing above is only informative and based on our own experience. It is reflecting not only the driving time but also the best way how to get around with many optional tours in mind. Since we are always very flexible, you are free to decide yourself where and how much time you would like to spend on different locations as well as if you would like to have our guide to your disposal or if you prefer to explore the sights on your own. There is approximately 1 hour of time reserved daily to have a lunch. 

Any meals or optional admissions are not included in the price.

Inluded is everything connected to the car & driver (petrol, tolls, parking, driver's meals and driver's accomodation).

If you would like to change the number of days, route of the trip or apply any other modifications - it is certainly possible, just send us an email please on info@myczechdriver.com and we'll create a custom made itinerary with an apropriate quote for you.